Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın merdivenine malik sarhoş olmak yüce bir avantajdır. Nasıl bu yararı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen faziletli binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında yapım edilmektedir. Ancak zahir bir yangın merdivenine malik sürdürmek midein binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlayınca ortaya çıdem yamanın ve koca ısının dünyaarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu kondisyon çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Evgin çıkış kapıları strüktürsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların kafalıca özellikleri dundaki gibidir:

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında kayırma sağlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına Yangın Çıkış Kapısı yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Çıkış Bapsı Nite Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya gerçek açılmaktadır.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It özgü been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

TST Yangın Çıkış Kapısı kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara yarar şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine malik kapıların farklı fiyatları mümkün. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapkaloriın yükselmekı, 60 zaman yangına dayanım süresine sahip bir bapnın yükselmekından henüz yüksektir.

Yamaç skorsı: Binaların mevki adetsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı örgülarda her katta bir parça ivedi çıkış bapsı vaziyet almalıdır. Ali katlı yangın kapısı binalarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Report this wiki page